Op maat gemaakt houten bijgebouw – Topkwaliteit

bijgebouwen

houten bijgebouw op maat

Een op maat gemaakt houten bijgebouw biedt veel mogelijkheden en functies, zoals een poolhouse, home office, of zorgwoning. Bij Woodsome zorgen ze voor hoogwaardige materialen en duurzaamheid. Ze komen ter plaatse om het bijgebouw op maat te bespreken en adviseren over de ideale indeling. Het ontwerp wordt uitgewerkt door professionele architecten en krijgt vorm in het atelier in Lendelede. Woodsome zorgt voor een vakkundige plaatsing en gebruikt duurzame materialen, zoals thermisch behandeld hout en kwalitatief EPDM op het dak.

Belangrijkste leerpunten

 • Een op maat gemaakt houten bijgebouw biedt diverse mogelijkheden en functies voor verschillende behoeften.
 • Woodsome zorgt voor hoogwaardige materialen en duurzaamheid voor hun houten bijgebouwen.
 • Professionele architecten werken het ontwerp uit en het wordt met vakmanschap geplaatst.
 • Er worden duurzame materialen gebruikt, zoals thermisch behandeld hout en kwalitatief EPDM op het dak.
 • Een op maat gemaakt houten bijgebouw voegt niet alleen functionaliteit toe, maar ook esthetiek aan uw woning en tuin.

Een houten bijgebouw op maat voor iedereen

Bij Woodsome begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom zorgen wij voor een houten bijgebouw op maat dat volledig aan jouw wensen voldoet. Of je nu een poolhouse, zorgwoning of home office wilt, wij passen het concept aan naar jouw behoeften en stijl.

Onze deskundige teamleden komen ter plaatse om het terrein te bekijken en een goed beeld te krijgen van jouw noden en verwachtingen. We nemen de tijd om naar jou te luisteren en stellen gerichte vragen om een bijgebouw op maat te ontwerpen dat perfect aansluit bij jouw levensstijl en functionaliteit.

Om je een realistisch beeld te geven van het eindresultaat, werken we de indeling van het bijgebouw uit in gedetailleerde 3D-visuals. Op deze manier kun je alvast een virtuele tour maken en de verschillende mogelijkheden ervaren. We streven naar perfectie en doen er alles aan om jouw droom bijgebouw werkelijkheid te laten worden.

Of het nu gaat om een moderne, minimalistische uitstraling of een klassieke, landelijke stijl, ons vakmanschap en oog voor detail zorgen voor een houten bijgebouw op maat dat naadloos aansluit bij de esthetiek van je woning en tuin.

“Bij Woodsome geloven we dat een houten bijgebouw niet alleen functioneel, maar ook een verlengstuk van je persoonlijkheid en stijl moet zijn. Onze op maat gemaakte bijgebouwen zijn het resultaat van vakmanschap, precisie en passie voor het creëren van unieke buitenruimtes.”

Met onze jarenlange ervaring en expertise staan wij garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat jouw houten bijgebouw bestand is tegen alle weersomstandigheden. Van thermisch behandeld hout tot kwalitatief EPDM op het dak, wij streven naar de hoogste standaard in vakmanschap.

Houtsoort Kenmerken
Eikenhout Sterk, duurzaam en perfect voor een landelijke uitstraling.
Douglashout Sterk, veerkrachtig en geschikt voor moderne ontwerpen.
Thermisch gemodificeerd hout Stabiel, duurzaam en milieuvriendelijk.

Wat je ook voor ogen hebt, bij Woodsome maken we het waar. Onze houten bijgebouwen op maat zijn ontworpen om een statement te maken in jouw tuin. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken en samen te werken aan het verwezenlijken van jouw droom bijgebouw.

Referenties:

 • Referentie 1
 • Referentie 2
 • Referentie 3

Maatwerk houten bijgebouwen van topkwaliteit

Livinlodge, onderdeel van Carpentier Hardwood Solutions, biedt luxe en exclusieve houten bijgebouwen op maat van topkwaliteit. Met hun jarenlange ervaring en expertise zorgen zij voor perfect afgewerkte bijgebouwen die volledig passen bij jouw wensen en behoeften.

Livinlodge heeft een breed scala aan bijgebouwen, waaronder poolhouses, houten carports, tuinbergingen en veranda’s. Deze bijgebouwen kunnen volledig op maat worden ontworpen en gebouwd, zodat ze perfect aansluiten bij de stijl en functionaliteit die jij wenst.

“Bij Livinlodge geloven we dat een houten bijgebouw een unieke toevoeging kan zijn aan je leefruimte. Het is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische verrijking voor je tuin of terras. We streven ernaar om exclusieve en hoogwaardige houten bijgebouwen te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.”

Livinlodge biedt twee lijnen aan, namelijk PURE en CLASSIC. Beide lijnen hebben hun eigen unieke uitstraling en worden gemaakt van hoogwaardige houtsoorten zoals eikenhout, thermisch essenhout, thermisch naaldhout en Barnwood. Deze houtsoorten zorgen voor een luxe en exclusieve uitstraling van het bijgebouw.

Met een maatwerk houten bijgebouw van Livinlodge ben je verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid. Ze werken uitsluitend met de beste materialen en zorgen voor een perfecte afwerking. Zo kun je volop genieten van een passend en exclusief houten bijgebouw dat jarenlang meegaat.

luxe houten bijgebouw

De voordelen van een maatwerk houten bijgebouw van Livinlodge:

 • Een uniek en exclusief ontwerp dat volledig aan jouw wensen voldoet
 • Hoogwaardige en duurzame materialen voor een lange levensduur
 • Keuze uit verschillende houtsoorten en afwerkingen
 • Toevoeging van luxe en esthetiek aan je tuin of terras
 • Perfecte afwerking en vakmanschap

Met een maatwerk houten bijgebouw van Livinlodge creëer je een exclusieve en passende ruimte in je tuin waar je kunt genieten van comfort, luxe en functionaliteit. Neem contact op met Livinlodge voor meer informatie en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Praktische functies en esthetiek in uw tuin

Een houten bijgebouw op maat kan vele praktische functies in uw tuin vervullen. Of u nu op zoek bent naar een tuinkamer, tuinkantoor, atelier of een plek om te ontspannen, een houten bijgebouw biedt eindeloze mogelijkheden. Het kan volledig worden ingericht en afgestemd op uw persoonlijke stijl en behoeften. Het biedt niet alleen functionaliteit, maar voegt ook esthetiek en schoonheid toe aan uw tuin.

Het design van een houten bijgebouw kan variëren van modern tot klassiek, afhankelijk van uw voorkeur. Het dak kan worden uitgevoerd als een zadeldak of plat dak, afhankelijk van de gewenste uitstraling en functionaliteit. Bovendien kunt u kiezen voor extra opties zoals glazen schuifwanden en ramen, waardoor uw bijgebouw nog meer licht en ruimte krijgt.

Met een op maat gemaakt houten bijgebouw kunt u uw tuin transformeren tot een harmonieuze en functionele ruimte. Het biedt niet alleen extra leefruimte, maar ook een plek om te genieten van de natuur en tot rust te komen.

Voor een moderne uitstraling kunt u kiezen voor strakke lijnen en minimalistische details. Een combinatie van hout en glas zorgt voor een transparante en eigentijdse uitstraling. Als u de voorkeur geeft aan een meer traditionele stijl, kunt u kiezen voor verfijnde houtbewerkingen en klassieke elementen.

Of u nu een houten bijgebouw wilt gebruiken als extra leefruimte, kantoor aan huis of een artistieke studio, het kan volledig worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak van uw houten bijgebouw een unieke en persoonlijke ruimte.

Duurzaamheid en kwaliteit van materialen

Bij Woodsome en Livinlodge staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom kiezen ze bewust voor duurzame materialen van topkwaliteit voor hun houten bijgebouwen op maat. Deze materialen zorgen niet alleen voor een langere levensduur van het bijgebouw, maar bieden ook comfort en luxe.

Duurzame materialen van topkwaliteit

De houten bijgebouwen van Woodsome en Livinlodge worden gemaakt van thermisch behandeld hout. Door deze behandeling is het hout beter bestand tegen insecten, schimmels en weersinvloeden. Dit zorgt voor een langere levensduur en minder onderhoud. Daarnaast wordt er hoogwaardig EPDM gebruikt op het dak, waardoor het bijgebouw goed beschermd is tegen lekkages. Ook wordt er vaak gekozen voor natuursteen als vloerbekleding, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxueuze uitstraling geeft aan het bijgebouw.

Met duurzame materialen van topkwaliteit kun je volop genieten van de voordelen die een houten bijgebouw op maat te bieden heeft. Het biedt niet alleen extra ruimte, maar ook comfort, luxe en een esthetische meerwaarde aan je tuin.

Langdurig genieten van je houten bijgebouw

Door te kiezen voor een duurzaam houten bijgebouw investeer je in een langdurige oplossing. De materialen zijn bestand tegen de tand des tijds en blijven er ook na jaren nog prachtig uitzien. Zo kun je jarenlang genieten van je houten bijgebouw, zonder je zorgen te maken over vervanging of renovatie.

Duurzaamheid als maatschappelijke verantwoordelijkheid

Het gebruik van duurzame materialen is niet alleen goed voor de levensduur van het bijgebouw, maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor duurzaam hout draag je bij aan bosbehoud en minimaliseer je de impact op het ecosysteem. Daarnaast zorgt duurzaamheid ervoor dat de productie en het gebruik van het bijgebouw zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu.

Het belang van kwaliteit

Naast duurzaamheid speelt ook kwaliteit een grote rol bij Woodsome en Livinlodge. Door te werken met hoogwaardige materialen en vakmanschap wordt er gezorgd voor een perfect afgewerkt bijgebouw. Dit resulteert niet alleen in een esthetisch mooi geheel, maar ook in functionaliteit en duurzaamheid.

Kortom, bij Woodsome en Livinlodge kun je rekenen op duurzame materialen van topkwaliteit die zorgen voor een langdurig en optimaal genot van je houten bijgebouw op maat. Met de juiste materialen kun je niet alleen een stijlvol statement maken in je tuin, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst.

Verschillende houtsoorten en afwerkingen

Bij Geldersche Houtbouw bieden wij een breed scala aan houtsoorten en afwerkingen voor uw op maat gemaakte houten bijgebouw. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen en uitstraling, waardoor u een bijgebouw kunt kiezen dat perfect past bij uw smaak en stijl.

Eikenhout

Eikenhout is een populaire keuze voor liefhebbers van een landelijke stijl. Het heeft een warme en natuurlijke uitstraling en wordt gekenmerkt door zijn duurzaamheid en stevigheid. Een houten bijgebouw gemaakt van eikenhout straalt vakmanschap uit en geeft uw tuin een tijdloze uitstraling.

Vurenhout

Vurenhout is een veelzijdige houtsoort die geschikt is voor zowel moderne als traditionele bijgebouwen. Het heeft een lichte kleur en strakke nerf, waardoor het een frisse en eigentijdse uitstraling heeft. Vurenhout is ook gemakkelijk te bewerken en te behandelen, waardoor het een populaire keuze is voor op maat gemaakte bijgebouwen.

Douglashout

Douglashout is een sterk en duurzaam houtsoort dat van nature een warme uitstraling heeft. Het heeft een roodbruine kleur en is zeer geschikt voor bijgebouwen die een robuuste en natuurlijke uitstraling moeten hebben. Douglashout is ook bestand tegen diverse weersinvloeden, waardoor het een ideale keuze is voor buitentoepassingen.

Thermisch gemodificeerd hout

Thermisch gemodificeerd hout is behandeld met warmte, waardoor het zijn duurzaamheid verbetert en beter bestand wordt tegen schimmels en insecten. Het heeft een donkere kleur en een karakteristieke uitstraling. Thermisch gemodificeerd hout wordt vaak gebruikt voor moderne bijgebouwen vanwege zijn eigentijdse en minimalistische uitstraling.

Naast het kiezen van de juiste houtsoort, kunt u het bijgebouw verder aanpassen met verschillende afwerkingen, zoals oliën of verven in diverse kleuren. Hierdoor kunt u uw bijgebouw volledig afstemmen op uw persoonlijke voorkeur en de stijl van uw huis en tuin.

Houtsoort Uitstraling Duurzaamheid Geschikt voor
Eikenhout Warm en tijdloos Hoog Landelijke stijl
Vurenhout Fris en eigentijds Gemiddeld Modern en traditioneel
Douglashout Robuust en natuurlijk Hoog Robuuste uitstraling
Thermisch gemodificeerd hout Eigentijds en minimalistisch Gemiddeld Moderne stijl

Maak uw bijgebouw persoonlijk met extra opties

Naast het kiezen van de houtsoort, afmetingen en kleur, kunt u uw houten bijgebouw ook personaliseren met extra opties. Zo kunt u kiezen voor een specifieke indeling, glazen schuifwanden, ramen en zelfs een keuken. Deze extra opties zorgen ervoor dat uw bijgebouw perfect aansluit bij uw behoeften en wensen.

Gepersonaliseerde indeling

Met een houten bijgebouw op maat heeft u volledige vrijheid in het bepalen van de indeling. U kunt verschillende ruimtes creëren, zoals een loungegedeelte, werkplek of opslagruimte. Bespreek uw ideeën en voorkeuren met de professionals van Woodsome of Livinlodge en zij zullen een ontwerp maken dat aan al uw behoeften voldoet.

Glazen schuifwanden en ramen

Maak optimaal gebruik van natuurlijk licht en geniet van een panoramisch uitzicht op uw tuin met glazen schuifwanden en ramen. Deze extra opties zorgen niet alleen voor een ruimtelijk gevoel, maar ook voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

Een keuken in uw bijgebouw

Wilt u uw bijgebouw gebruiken als outdoor keuken? Kies dan voor een keukenopstelling op maat. Voorzien van alle benodigde apparatuur en afgewerkt met hoogwaardige materialen, zal uw bijgebouw een ware culinaire oase worden.

Een houten bijgebouw op maat biedt niet alleen extra ruimte en functionaliteit, maar ook de mogelijkheid om het volledig naar uw eigen smaak en wensen aan te passen. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een unieke plek die perfect aansluit bij uw levensstijl.

Voeg deze extra opties toe aan uw houten bijgebouw op maat en maak het helemaal uw eigen. Geniet van de vele mogelijkheden en transformeer uw tuin in een oase van comfort en stijl.

extra opties houten bijgebouw

Het kopen en monteren van uw houten bijgebouw

Bij Geldersche Houtbouw kunt u een houten bijgebouw op maat kopen en laten monteren. Met meer dan 300 bijgebouwen die ze jaarlijks produceren, bieden ze een snelle levertijd zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe houten bijgebouw. Het voordeel van prefab bouwen is dat de voorbereidingen bij hen plaatsvinden en de montage bij u op locatie snel en efficiënt kan verlopen.

Bij Geldersche Houtbouw begrijpen ze dat het kopen en monteren van een houten bijgebouw een grote investering is. Daarom bieden ze professionele begeleiding tijdens het hele proces, vanaf de eerste stap tot aan de uiteindelijke montage. Ze zorgen ervoor dat uw houten bijgebouw perfect wordt afgeleverd en gemonteerd, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Houten bijgebouw op maat kopen

“Bij Geldersche Houtbouw staan we voor topkwaliteit en duurzaamheid. We bieden een breed scala aan houten bijgebouwen, van poolhouses tot garages en tuinkantoren. Al onze bijgebouwen worden op maat gemaakt, zodat het volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Onze experts helpen u graag gedurende het hele proces, van ontwerp tot oplevering. Wanneer u bij ons een houten bijgebouw koopt, kunt u erop vertrouwen dat u kwaliteit en vakmanschap krijgt.”

– Geldersche Houtbouw

Bij het kopen van een houten bijgebouw bij Geldersche Houtbouw wordt u begeleid door ervaren professionals. Ze luisteren naar uw wensen en creëren een ontwerp dat perfect aansluit bij uw smaak en behoeften. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en afwerkingen, zodat het bijgebouw volledig aansluit bij uw stijl en omgeving.

Houten bijgebouw monteren

Naast het kopen van een houten bijgebouw, biedt Geldersche Houtbouw ook professionele montage. Hun team van ervaren monteurs zorgt voor een vakkundige en efficiënte installatie van uw bijgebouw op locatie. Ze hebben ruime ervaring in het monteren van diverse soorten bijgebouwen en zorgen ervoor dat uw bijgebouw perfect wordt geplaatst.

De montage van uw houten bijgebouw wordt zorgvuldig uitgevoerd en voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Geldersche Houtbouw zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het monteerproces en dat u zonder vertraging kunt genieten van uw nieuwe houten bijgebouw.

Tabel: Voordelen van het kopen en monteren van een houten bijgebouw bij Geldersche Houtbouw

Voordelen Beschrijving
Maatwerk Een houten bijgebouw dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften.
Kwaliteit en duurzaamheid Topkwaliteit houten bijgebouwen, gemaakt van duurzame materialen.
Professionele begeleiding Deskundige begeleiding van ontwerp tot oplevering.
Vakkundige montage Efficiënte en professionele installatie op locatie.
Snelle levertijd Jaarlijkse productie van meer dan 300 bijgebouwen zorgt voor snelle levering.

Met Geldersche Houtbouw kunt u vertrouwen op een vakkundige en betrouwbare partner voor het kopen en monteren van uw houten bijgebouw op maat. Neem contact met hen op voor meer informatie over de mogelijkheden en begin vandaag nog met het realiseren van uw droom bijgebouw.

Houten bijgebouwen van topkwaliteit bij Geldersche Houtbouw

Geldersche Houtbouw is dé specialist als het gaat om het maken van houten bijgebouwen op maat van topkwaliteit. Met hun vakmanschap en jarenlange ervaring zorgen ze ervoor dat uw bijgebouw aan al uw wensen voldoet. Of u nu op zoek bent naar een prachtig poolhouse, een luxe tuinhuis of een exclusieve veranda, bij Geldersche Houtbouw bent u aan het juiste adres.

Bij Geldersche Houtbouw heeft u keuze uit diverse houtsoorten en afwerkingen, zodat uw bijgebouw perfect aansluit bij uw stijl en wensen. Van eikenhout tot vurenhout en van douglashout tot thermisch gemodificeerd hout, zij bieden een breed scala aan mogelijkheden. Het resultaat is een houten bijgebouw van absolute topkwaliteit.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen houten bijgebouw op maat? Breng dan een bezoek aan de showroom van Geldersche Houtbouw in Kootwijkerbroek. Hier kunt u inspiratie opdoen en uw ideeën bespreken met het ervaren team. Samen creëren ze het perfecte houten bijgebouw voor uw tuin. Aarzel niet langer en ontdek de vakmanschap en topkwaliteit van Geldersche Houtbouw.