Moderne Houten Bijgebouwen | Stijl & Functionaliteit

bijgebouwen

houten bijgebouwen modern

Livinlodge is de referentie voor wie op zoek is naar stijlvolle houten bijgebouwen op maat. Of je nu een klassiek eiken bijgebouw in Engelse stijl of een modern bijgebouw met strak design wilt, Livinlodge kan aan al je wensen voldoen. Ze bieden maatwerk en kwaliteit in de realisatie en afwerking van elk project. Met oog voor elk detail streven ze naar een stijlvol geheel. Ze bieden een breed scala aan houten bijgebouwen, waaronder poolhouses, tuinkantoren, tuinkamers, aanbouw, terrasoverkappingen, lamellendaken, carports en tuinbergingen.

Belangrijkste inzichten

 • Stijlvolle en functionele houten bijgebouwen op maat
 • Moderne en landelijke ontwerpen met tijdloos design
 • Luxueuze tuinkantoren op maat met duurzame constructie
 • Mobiele kantoren voor evenementen en tijdelijke behoeften
 • Houten elementen zoals huizen, poorten en shutters voor een harmonieuze uitstraling

Moderne Houten Bijgebouwen: Strak en tijdloos design

Moderne houten bijgebouwen hebben een tijdloos en strak design. Door het gebruik van hout behouden ze een warme uitstraling en passen ze perfect bij de natuurlijke elementen van je tuin. Livinlodge biedt diverse moderne projecten aan die laten zien hoe een houten bijgebouw met een strak design eruit kan zien.

Met oog voor detail en vakmanschap ontwerpt en realiseert Livinlodge moderne houten bijgebouwen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Of je nu op zoek bent naar een moderne poolhouse, een eigentijds tuinkantoor, of een trendy terrasoverkapping, Livinlodge biedt altijd maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Voordelen van moderne houten bijgebouwen:

 • Strak en tijdloos design dat past bij elke tuinstijl
 • Warm en natuurlijk materiaalgebruik met hout
 • Flexibiliteit in ontwerp en indeling
 • Duurzaam en milieuvriendelijk
 • Hoogwaardige afwerking en vakmanschap

Voorbeeldproject: Moderne poolhouse

“Onze moderne poolhouse is een sfeervolle en functionele toevoeging aan elke tuin. Met strakke lijnen en grote glaspartijen zorgen we voor harmonie tussen binnen en buiten. Het is een plek waar je kunt genieten van het zwembad en tegelijkertijd van de gezelligheid, comfort en luxe die het bijgebouw biedt.” – Peter van Livinlodge

Kenmerken Details
Stijl Modern
Functie Poolhouse met zitruimte, kitchenette en douche
Materiaal Thermisch essen hout
Afmetingen 6m x 4m
Extra’s Groot glasoppervlak, overdekt terras

Ben je op zoek naar een modern houten bijgebouw dat perfect aansluit bij jouw tuin en woning? Neem dan contact op met Livinlodge voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden!

Landelijke Houten Bijgebouwen: Authentieke sfeer

Voor een authentieke sfeer die knipoogt naar het Engelse platteland, zijn landelijke houten bijgebouwen de perfecte keuze. Deze bijgebouwen creëren een huiselijke sfeer in je tuin waar je heerlijk kunt ontspannen. Livinlodge heeft diverse landelijke projecten waar je inspiratie kunt opdoen voor jouw droom bijgebouw.

Met landelijke houten bijgebouwen kun je een nostalgische en charmante sfeer creëren die doet denken aan rustieke cottage-stijl. Denk aan sierlijke houten gevels, klassieke dakranden en traditionele details die het gevoel van een landelijke woning accentueren. Deze bijgebouwen voegen niet alleen karakter en stijl toe aan je tuin, maar bieden ook praktische toepassingen zoals extra opslagruimte, een knus tuinkantoor of een gezellige buitenkeuken.

landelijke houten bijgebouwen

Voorbeelden van Landelijke Houten Bijgebouwen

Om je een idee te geven van de mogelijkheden van landelijke houten bijgebouwen, bekijk hieronder enkele voorbeelden:

 1. Knusse tuinkamer met een houten veranda en openslaande deuren
 2. Romantische tuinberging met een rieten dak en bloemrijke klimplanten
 3. Gezellig poolhouse met een overdekt terras en buitenkeuken
 4. Sfeervol tuinkantoor met een houten schuurdeur en landelijke raamdecoratie

Met deze landelijke houten bijgebouwen kun je een idyllische en rustgevende omgeving creëren in je eigen achtertuin. Of je nu houdt van een Engelse cottage-stijl, een Franse landelijke sfeer of een charmante boerderij-uitstraling, er is altijd een ontwerp dat aansluit bij jouw smaak en wensen.

Luxe Tuinkantoren op Maat

Ben je op zoek naar een moderne tuinkantoor op maat? Livinlodge biedt een breed scala aan luxe tuinkantoren die volledig op jouw wensen kunnen worden afgestemd. Of je nu een houten aanbouw wilt die perfect aansluit bij je woning of een bijgebouw naast je woning wilt plaatsen, Livinlodge heeft de maatwerkoplossingen die je nodig hebt.

De tuinkantoren van Livinlodge worden gemaakt van duurzaam en ecologisch hout, zoals eik, thermisch essen of thermisch naaldhout. Deze materialen zorgen niet alleen voor een duurzame constructie, maar geven ook een natuurlijke en warme uitstraling aan het tuinkantoor.

Naast de standaardopties biedt Livinlodge ook uitbreidingsopties voor de tuinkantoren. Zo kunnen ze een terrasoverkapping toevoegen voor extra buitenruimte, een houten carport voor het beschermen van voertuigen of zelfs extra bergruimte voor het opbergen van tuingereedschap. Daarnaast kunnen houten shutters geïntegreerd worden voor raamdecoratie, buitenzonwering of als roomdivider.

Neem contact op met Livinlodge voor meer informatie over de mogelijkheden en maatwerkoplossingen voor luxe tuinkantoren op maat.

Voorbeeldtuinkantoorprojecten

Tuinkantoor Afmetingen Stijl Functionaliteit
Kantoor aan huis 4m x 6m Modern Werkruimte met veel natuurlijk licht
Tuinkantoor en vergaderruimte 6m x 8m Strak design Vergaderruimte met audiovisuele apparatuur
Bijgebouw naast woning 4m x 4m Klassiek Gastenverblijf met kitchenette

Deze voorbeeldtuinkantoorprojecten laten zien hoe divers de mogelijkheden zijn. Of je nu een thuiskantoor, vergaderruimte of gastenverblijf nodig hebt, Livinlodge kan het voor je realiseren.

Mobiele Kantoren voor Evenementen en Tijdelijke Gebruik

Livinlodge biedt ook mobiele kantoren aan die snel geïnstalleerd kunnen worden en daarom ideaal zijn voor evenementen, beurzen of als tijdelijk alternatief voor bedrijven en instellingen. Deze modulaire woonunits kunnen aangepast worden aan specifieke behoeften en bieden een flexibele oplossing voor tijdelijke kantoorruimte.

Een mobiel kantoor is een praktische en efficiënte oplossing voor situaties waarin je behoefte hebt aan een tijdelijke werkplek buiten je reguliere kantooromgeving. Of het nu gaat om een evenement, beurs of een verbouwing van je huidige kantoor, een mobiel kantoor biedt de flexibiliteit en functionaliteit die je nodig hebt.

De mobiele kantoren van Livinlodge zijn modulaire woonunits die snel kunnen worden geïnstalleerd en gedemonteerd. Hierdoor kun je ze gemakkelijk aanpassen aan de specifieke behoeften van je tijdelijke kantoorruimte. De units zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals werkplekken, vergaderruimtes, pantry’s en sanitaire voorzieningen, om ervoor te zorgen dat je in een comfortabele en productieve omgeving kunt werken.

Voordelen van mobiele kantoren

De mobiele kantoren van Livinlodge bieden diverse voordelen:

 • Flexibiliteit: De modulaire units kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de specifieke behoeften van je tijdelijke kantoorruimte.
 • Snelheid: De mobiele kantoren kunnen snel worden geïnstalleerd, waardoor je direct aan de slag kunt zonder lange wachttijden.
 • Functionaliteit: De units zijn voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt om comfortabel en productief te kunnen werken.
 • Duurzaamheid: De mobiele kantoren van Livinlodge zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor ze een milieuvriendelijk alternatief vormen.

Met een mobiel kantoor van Livinlodge creëer je eenvoudig een flexibele en efficiënte werkruimte voor evenementen, beurzen of tijdelijke projecten. Neem contact op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden.

mobiele kantoren

Inspiratie voor Houten Bijgebouwen

Bij Livinlodge vind je niet alleen prachtige houten bijgebouwen, maar ook inspiratie voor andere houten elementen in je buitenruimte. Denk aan houten huizen, houten poorten en houten shutters. Deze elementen kunnen perfect samenwerken met je houten bijgebouw en zorgen voor een harmonieuze en stijlvolle uitstraling.

Met onze exclusieve houten huizen creëer je een warme en gezellige woonsfeer. Of je nu op zoek bent naar een moderne villa, een landelijk cottage of een minimalistisch ontwerp, wij kunnen aan al je wensen voldoen. Onze vakmensen zorgen voor een nauwkeurige afwerking en gebruiken alleen duurzame materialen van de hoogste kwaliteit.

Voor houten poorten ben je bij Livinlodge ook aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan ontwerpen, van klassieke poorten tot moderne schuifpoorten. Onze houten poorten zijn niet alleen functioneel, maar ook een prachtige eyecatcher voor je tuin of oprit.

En wat dacht je van houten shutters? Deze raamdecoratie is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Je kunt ze gebruiken als buitenzonwering, raamdecoratie of zelfs als afscheiding tussen verschillende binnenruimtes. Onze houten shutters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je ze perfect kunt afstemmen op je interieur.

Met onze inspiratie voor houten huizen, houten poorten en houten shutters kun je jouw buitenruimte compleet maken en een prachtige eenheid creëren. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie en laat je inspireren door onze projecten.

Houten Element Voordelen
Houten Huizen – Warme en gezellige woonsfeer
– Duurzame materialen
– Maatwerk mogelijk
Houten Poorten – Functioneel en decoratief
– Breed scala aan ontwerpen
– Kwaliteitsmaterialen
Houten Shutters – Stijlvolle raamdecoratie
– Functioneel en veelzijdig in gebruik
– Keuze uit verschillende afwerkingen

Waarom kiezen voor houten elementen in je buitenruimte?

Hout is een duurzaam en natuurlijk materiaal dat perfect past bij de natuurlijke elementen in je tuin. Houten elementen, zoals houten huizen, houten poorten en houten shutters, creëren een warme en sfeervolle uitstraling. Daarnaast bieden ze ook praktische voordelen, zoals isolatie, privacy en bescherming tegen de zon.

“Met onze inspiratie voor houten huizen, houten poorten en houten shutters kun je jouw buitenruimte compleet maken en een prachtige eenheid creëren.”

Elegantie en Functionaliteit van Houten Bijgebouwen

Livinlodge hecht veel waarde aan de elegantie en functionaliteit van hun houten bijgebouwen. Elk ontwerp wordt volledig afgestemd op de persoonlijke behoeften en wensen van de klant. Of je nu op zoek bent naar een stijlvol bijgebouw dat naadloos aansluit bij je woning en tuin, of een functioneel bijgebouw dat voldoet aan specifieke eisen, Livinlodge kan het bieden.

Met oog voor elk detail streven ze ernaar om een stijlvol geheel te creëren. Ze begrijpen dat een houten bijgebouw niet alleen een uitbreiding van je leefruimte is, maar ook een statement van stijl en smaak. Daarom zetten ze in op hoogwaardige materialen, nauwkeurige afwerking en vakmanschap.

Het stijlvolle houten bijgebouw van Livinlodge voegt niet alleen esthetische waarde toe aan je buitenruimte, maar biedt ook praktische functionaliteit. Of je nu op zoek bent naar extra opslagruimte, een inspirerende werkplek, een poolhouse of een tuinkamer, je kunt erop vertrouwen dat de functionaliteit naadloos geïntegreerd wordt in het ontwerp.

Met maatwerkoplossingen en jarenlange ervaring zorgt Livinlodge ervoor dat het houten bijgebouw perfect aansluit bij je behoeften en de unieke kenmerken van je woning en tuin.

Elegantie Functionaliteit
Hoogwaardige materialen Extra opslagruimte
Nauwkeurige afwerking Inspirerende werkplek
Vakmanschap Poolhouse
Maatwerkoplossingen Tuinkamer

De houten bijgebouwen van Livinlodge zijn niet alleen een toevoeging aan je leefomgeving, maar ook een investering in kwaliteit en duurzaamheid. Met oog voor detail, vakmanschap en hoogwaardige materialen streven ze naar de hoogste kwaliteit en tevredenheid van klanten.

Materialen en Afwerking van Houten Bijgebouwen

Livinlodge hecht veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap bij het realiseren van hun houten bijgebouwen. Ze maken gebruik van hoogwaardige materialen om de duurzaamheid en esthetiek van elk project te waarborgen. Elk detail draagt bij aan het stijlvolle geheel en zorgt voor een nauwkeurige afwerking.

Hoogwaardige Materialen

Voor de constructie van houten bijgebouwen maakt Livinlodge gebruik van zorgvuldig geselecteerd hout. Ze werken met duurzame houtsoorten zoals eik, thermisch essen of thermisch naaldhout. Deze materialen zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook ecologisch verantwoord.

Nauwkeurige Afwerking

De afwerking van de houten bijgebouwen is tot in de kleinste details verzorgd. Livinlodge besteedt veel aandacht aan de esthetische aspecten, zoals de keuze van de juiste kleuren, texturen en afwerkingsmaterialen. Dit resulteert in een perfecte harmonie tussen het bijgebouw en de omgeving.

Maatwerkoplossingen

Livinlodge biedt maatwerkoplossingen aan om aan de specifieke eisen van de klant te voldoen. Ze luisteren naar de wensen en behoeften van de klant en vertalen dit naar een uniek ontwerp. Hierdoor krijgt elk houten bijgebouw een persoonlijke touch en wordt het volledig afgestemd op de individuele wensen.

Quotes

“Het gebruik van hoogwaardige materialen en een nauwkeurige afwerking zijn essentieel bij het creëren van kwalitatieve houten bijgebouwen.” – Jan Janssen

Table 1: Vergelijking van Materialen

Materiaal Eigenschappen
Eik Duurzaam en robuust
Thermisch essen Bestand tegen vocht en insecten
Thermisch naaldhout Hoge isolatiewaarde

Table 2: Afwerkingsopties

Afwerking Eigenschappen
Verf Keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen
Oliën Natuurlijke uitstraling en bescherming tegen weersinvloeden
Beits Accentueert de houtnerf en zorgt voor een subtiele kleur

Voor elk houten bijgebouw legt Livinlodge de lat hoog als het gaat om materialen en afwerking. Het resultaat is een hoogwaardig en stijlvol bijgebouw dat jarenlang meegaat en een prachtige toevoeging is aan je buitenruimte.

Veelzijdige Toepassingen van Houten Bijgebouwen

Houten bijgebouwen zijn een veelzijdige toevoeging aan je buitenruimte. Ze kunnen op verschillende manieren worden gebruikt om extra functionaliteit en stijl te bieden. Bij Livinlodge bieden we diverse toepassingen van houten bijgebouwen aan, waaronder:

1. Poolhouses

Een poolhouse is een ideale toevoeging aan je zwembad. Het biedt beschutting, opbergruimte voor zwembadaccessoires en een plek om te ontspannen na het zwemmen. Met een houten poolhouse creëer je een luxe en sfeervolle omgeving rondom je zwembad.

2. Tuinkantoren

Heb je behoefte aan een rustige en inspirerende werkplek in je tuin? Een houten tuinkantoor is de oplossing. Het biedt een aparte ruimte voor je werk, weg van de afleidingen binnenshuis. Een tuinkantoor kan volledig op maat worden gemaakt om aan al je wensen en behoeften te voldoen.

3. Tuinkamers

Wil je optimaal genieten van je tuin, zelfs tijdens minder warme dagen? Een houten tuinkamer biedt beschutting en comfort, zodat je het hele jaar door van je buitenruimte kunt genieten. Je tuinkamer kan worden voorzien van glazen wanden, zodat je een prachtig uitzicht hebt op je tuin.

4. Aanbouw

Met een houten aanbouw creëer je extra leefruimte naast je woning. Of het nu gaat om een extra slaapkamer, een hobbyruimte of een uitbreiding van je woonkamer, een houten aanbouw biedt de ruimte die je nodig hebt. Het kan naadloos worden geïntegreerd in het ontwerp van je huis.

5. Terrasoverkappingen

Een houten terrasoverkapping biedt beschutting tegen zon en regen, zodat je optimaal kunt genieten van je terras. Het creëert een gezellige en sfeervolle buitenruimte waar je kunt ontspannen en gasten kunt ontvangen. Een houten terrasoverkapping kan worden aangepast aan de stijl van je tuin.

6. Lamellendaken

Een houten lamellendak biedt de mogelijkheid om de hoeveelheid licht en schaduw op je terras of tuin aan te passen. Met de verstelbare lamellen kun je zelf bepalen hoeveel zonlicht je binnenlaat. Het geeft je controle over de sfeer en functionaliteit van je buitenruimte.

7. Carports

Een houten carport beschermt je auto tegen weer en wind. Het biedt een veilige parkeerplaats op je eigen terrein en voorkomt dat je auto blootgesteld wordt aan regen, sneeuw en UV-straling. Een houten carport kan worden ontworpen om naadloos aan te sluiten op de stijl van je woning.

8. Tuinbergingen

Een houten tuinberging biedt de nodige opbergruimte voor tuingereedschap, fietsen en andere spullen. Het houdt je tuin netjes en georganiseerd. Een tuinberging kan worden ontworpen met diverse compartimenten en opbergsystemen om aan al je behoeften te voldoen.

Of je nu een poolhouse, tuinkantoor, tuinkamer, aanbouw, terrasoverkapping, lamellendak, carport of tuinberging wilt, bij Livinlodge kunnen we het op maat voor je realiseren. Elk bijgebouw kan worden aangepast aan je specifieke behoeften, zodat het perfect past bij jouw buitenruimte.

Benieuwd naar de mogelijkheden van houten bijgebouwen? Neem contact op met Livinlodge voor meer informatie en inspiratie.

Neem Contact op voor Meer Informatie

Ben je geïnteresseerd in moderne houten bijgebouwen of tuinkantoren op maat? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Livinlodge. Dit ervaren bedrijf biedt een breed scala aan mogelijkheden om jouw droom bijgebouw te realiseren.

Of je nu op zoek bent naar een eigentijds houten bijgebouw met strak design, een landelijk bijgebouw met een authentieke sfeer, of een luxe tuinkantoor op maat, Livinlodge staat voor je klaar om aan al je wensen te voldoen.

Neem vandaag nog contact op met Livinlodge voor meer informatie en ontdek hoe zij jou kunnen helpen bij het creëren van moderne houten bijgebouwen en tuinkantoren op maat. Waar wacht je nog op? Je droom bijgebouw is binnen handbereik!